ERREZETAK

PORRUAK TENPURAN

Porruak tenpuran

Kaixo Kaixo !!!

Gaurkoan bai... oso errezeta ERREXA ekarri dizuegu... 

OSAGAIAK:

  • Porru finak
  • zerbeza 1
  • Irina
  • Euskaber arrautzen gorringoak
  • Gatza
  • Olioa

Lehenik, gorringoak eta zuringoak bereiziko ditugu, soja eta gatz pixka bat gehituz. Bestalde, porruak moztuko ditugu, ganba baten neurrian gutxi gora behera. Zartagi batean, ur pixka batekin, pixka bat erregosi, bigundu eta ondoren hozten utziko ditugu.

Garagardo bat hartu eta piskanaka irina gehituko diogu, krema fin bat lortu arte, porrua sartu eta bertan bustiko dugu, eta ondoren, olio berotan frijitu.

Aliñoa amaitzeko, soja-saltsatik gorringoak atera eta olio pixka bat gehituko diogu. Porruak “gabardina” erara bustitzeko.

ON EGIN!!!



© Euskaber Todos los derechos reservados.