ERREZETAK

BABAK URDAIAZPIKO-URDAIAREKIN ETA BARAZKI-OINARRI BATEKIN

Babak urdaiazpiko-urdaiarekin eta barazki-oinarri batekin

Kaixo Kaixo !!

Gaurkoan errezeta oso errez eta goxo batekin gatoz !! 

Ahalik eta finena moztuko ditugu osagai guztiak, eta dena su motel/ertainean erreko dugu, pixka bat kolorea hartu arte. Basea eginda daukagunean, babak hartu eta 2 minutuz irakiten jarriko ditugu gutxi gorabehera, oso handiak izanez gero, pixka bat gehiago utziko dizkiogu.

Behin dena prest daukagunean, dena nahastu eta salteatu egiten dugu, baso erdi bat ardo zuri gehituko diogu eta dena gisatzen utziko dugu.

Platerak zerbitzatzerako garaian, zaporea emango digun Euskaberreko arrautza gorringoa gehituko diogu.

On egin!!

© Euskaber Todos los derechos reservados.